Кулинарни рецепти » Мляно месо на тиган

 Мляно месо на тиган

Продукти: (за 4 порции)

• 2 чушки
• 100 г зелен боб
• 1 глава лук
• 3-4 скилидки чесън
• 1 люта чушка
• 400 г кайма
• 2 с. л. олио
• 250 г домати
• 150 г кисело мляко
• лют червен пипер
• магданоз, сол
.
Начин на приготвяне:

Нарязваме зеленчуците на едро, а лука, чесъна и лютата чушка - на ситно.

Изпържваме месото за кратко в сгорещеното олио и подправяме. Прибавяме зеленчуците и задушаваме 10 минути под капак. Накрая сипваме разбитото кисело мляко и поръсваме с магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Бърз щрудел

Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...

Руски краставички

Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Зрял фасул с целина

Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...

Начало