Кулинарни рецепти » Мляно месо на тиган

 Мляно месо на тиган

Продукти: (за 4 порции)

• 2 чушки
• 100 г зелен боб
• 1 глава лук
• 3-4 скилидки чесън
• 1 люта чушка
• 400 г кайма
• 2 с. л. олио
• 250 г домати
• 150 г кисело мляко
• лют червен пипер
• магданоз, сол
.
Начин на приготвяне:

Нарязваме зеленчуците на едро, а лука, чесъна и лютата чушка - на ситно.

Изпържваме месото за кратко в сгорещеното олио и подправяме. Прибавяме зеленчуците и задушаваме 10 минути под капак. Накрая сипваме разбитото кисело мляко и поръсваме с магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Корнишони с морска сол

Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...

Бърз щрудел

Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...

Пържоли по сръбски

Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...

Кроканови пасти

Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...

Начало