Продукти:
• 750 г шарено свинско месо
• 6-7 стръка праз лук
• 1 глава кромид лук
• 3-4 червени домата
• 100 г олио
• половин връзка магданоз
• половин връзка копър
• 1 ч.л. червен пипер
• 1 зелена чушка
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на хапки и го задушаваме в мазнината с малко топла вода. Като поомекне, добавяме ситно нарязания лук и чушката, а после и нарязания на парчета с 3-4 см дължина праз лук.
Като омекне праза добавяме настърганите домати, наситнените магданоз и копър и червения пипер. Посоляваме на вкус и доваряваме на тих огън.
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
Продукти: • 2 части изчистено от ципите свинско месо • 1 част говеждо месо на 1 кг месо: • 22 г сол • 5 г захар • 0,5 г селитра • 3 г червен пипер • бахар, • кимион • ч...
Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...