Продукти:
• 200 г макарони (спирали)
• 200 г сварен червен фасул
• 2 пушени пилешки бутчета
• 100 г черни маслини без костилки
• 200 г майонеза
• босилек, мащерка, магданоз
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните в подсолена вода, отцеждаме и оставяме да изстинат.
Обезкостяваме бутчетата и нарязваме месото на дребни кубчета. Прибавяме маслините, отцедения фасул и изстиналите макарони.
Посоляваме, прибавяме майонезата и ситно нарязаните зелени подправки, разбъркваме и разпределяме салатата в чиниите за сервиране.
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...