Продукти: (за 4 порции)
• 600 г филе от сьомга
• 4 гъби
• 60 г краве масло
• 2 с.л. лимонов сок
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Разтопяваме 40 г масло, прибавяме нарязаните на малки парченца сьомга и гъби и изпържваме сместа. Посоляваме на вкус и доизпичаме във фурната.
Разтопяваме останалото масло, прибавяме лимоновия сок и наситнения магданоз и заливаме ястието преди поднасяне.
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 500 г брашно • мая, колкото кибритена кутийка • 200 мл топла вода • 4 с.л. олио или зехтин (може да използваме и готово тесто) За пълнежа: • 1 кг праз • 1 с.л. оли...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...