Продукти: (за 6 порции)
• 1 кг готово тесто за пица
• 6 яйца
• 250 г сирене
• 1/2 пакетче масло
• олио за тавичката
Начин на приготвяне:
Намазняваме тавата, разстиламе тестото по дъното и на 5 мм по стените и наръсваме отгоре натрошеното сирене. Печем в умерена фурна до порозовяване.
Изваждаме тавата от фурната, от ниско чукваме в кръг яйцата, така че във всяко парче да има по едно, разпределяме маслото на люспи, превключваме фурната на горен реотан и допичаме, докато яйцата се забулят и жълтъците леко се втвърдят.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: • 3 кг по-меки домати • 3 равни ч.л. сол • 6 равни ч.л. захар Начин на приготвяне: Измиваме доматите, подсушаваме ги, нарязваме на четвъртинки и слагаме в емайлиран съд б...