Продукти:
• 500 г език
• 60 г краве масло
• 1 консерва грах
• 1 малко бурканче мариновани гъби
• черен пипер, индийско орехче, сол
Начин на приготвяне:
Добре измития език варим в студена подсолена вода, вадим го топъл и го обливаме със студена вода. Обелваме му кожата.
Задушаваме граха с половината от маслото. Подправяме със сол, черен пипер и инидйско орехче.
В другата част от маслото изпържваме гъбите и ги подправяме със сол и черен пипер.
Изстиналия език нарязваме на филийки, редим ги в средата на платото и около тях правим венци от граха и гъбите.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...