Продукти:
• 1 пакет фини кори
• 3 яйца
• 100 г сирене
• 1 пакетче краве масло
Начин на приготвяне:
Намазваме леко с масло всяка от корите, нареждаме ги една върху друга и ги навиваме на стегнато руло. Нарязваме рулото на кръгчета с дебелина около 1,5 см и подреждаме кръгчета в намаслена тавичка.
Разбиваме яйцата и ги смесваме с натрошеното сирене и разтопеното масло. Разпределяме тази смес върху баничките в тавичката и ги печем в предварително загрята умерена фурна, докато се зачервят.
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...