Продукти: (за 4 порции)
· 1 зелка
· 1 лимон
· 1 к.ч. олио
· 1 л вода
· 3-4 с.л. оцет
· 8 яйца
· сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме зелката на лентички. Прибавяме изстискания лимонов сок, олиото и сол на вкус. Разбъркваме и изсипваме в тавичка. Печем в силна фурна.
Кипваме водата, която сме смесили с оцета. Внимателно чуквамеме във врящата вода яйцата, така че да останат цели. Варим 5 мин, изваждаме ги и ги нареждаме върху запеченото зеле.
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...