Продукти:
• 300 г зелен фасул
• 200 г риба тон
• 2 твърдо сварени яйца
• 2 с.л. лимонов сок
• 4 с.л. олио
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме фасула косо на парченца с дължина около 2 см. Пускаме го във вряща подсолена вода и варим, докато омекне. Отцеждаме, поръсваме с лимоновия сок, олиото и малко черен пипер и го оставяме да изстива.
Когато изстине го изсипваме в чиния за сервиране и отгоре подреждаме нарязаната на парченца риба. Украсяваме с нарязаните на кръгчета яйца.
Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 3 кг по-меки домати • 3 равни ч.л. сол • 6 равни ч.л. захар Начин на приготвяне: Измиваме доматите, подсушаваме ги, нарязваме на четвъртинки и слагаме в емайлиран съд б...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...