Кулинарни рецепти » Пилешки пастет

 Пилешки пастет

Продукти:

• 1 пиле
• половин пакетче краве масло
• магданоз, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме пилето в подсолена вода, след което го обезкостяваме. Прекарваме отделеното месо през машинка със ситна решетка и го разбъркваме до получаване на гладка смес.

Разбиваме добре маслото и го смесваме със смляното месо. Добавяме черен пипер и ситно нарязан магданоз, посоляваме и разбъркваме много добре.

Разпределяме сместа във високи чаши и украсяваме по желание.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Брюкселско зеле с моркови

Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...

Къдрава баница

Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...

Наденички в доматен сос

Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...

Медена пита

Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...

Начало