Кулинарни рецепти » Каша с яйца

 Каша с яйца

Продукти: (за 4 порции)

• 1 1/2 к.ч. брашно
• 4 яйца
• 1 к.ч. олио
• сол

Начин на приготвяне:

Запържваме брашното в сгорещеното олио. Когато стане златисто, разреждаме с топла вода, докато получим рядка каша. Посоляваме и варим на тих огън, като непрекъснато разбъркваме.

Когато кашата започне да се сгъстява, сипваме разбитите яйца и бъркаме интензивно върху огъня, докато яйцата стегнат.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Руло със сланина

Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...

Торта Принцеса

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....

Стерилизирана парена туршия

Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...

Хайвер от тиквички

Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...

Начало