Продукти:
· 3 връзки пресен чесън
· 2 к.ч. оцет
· 1 к.ч. олио
· 1 ч.л. сол
· 1 връзка копър
· 500 мл вода
Начин на приготвяне:
Сипваме солта и оцета във водата и я загряваме до кипене. В приготвената вряща смес сипваме нарязания на парчета чесън и оставяме да се вари, докато промени цвета си.
Изваждаме с решетеста лъжица и го охлаждаме. Охлаждаме и водата, в която сме варили чесъна и го заливаме заедно с дребно нарязания копър.
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....