В броя: Дроб-сарма, Яхния от пилешки воденички, Телешка шкембе чорба, Пилешки дробчета по ловджийски, Брюкселски медальон, Вито шкембе от Чепеларе, Попска яхния с бъбреци, Фрикасе от телешки дреболии, Касапски сарми, Овчарска кавърма, Дробчета по селски, Селска чорба от агнешки чревца, Мезе от шкембе с чесън, Телешки дроб с лук, Топла агнешка пача, Агнешки главички в шкембе, Агнешко кукуреч, Бъбреци с пресен лук, Яхния от агнешко шкембе, Черен дроб “Су-чуан”, Руло от телешко шкембе, Мозък по шопски, Кебап от сърца, Телешки език с арпаджик и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Ако някоя прекрасна сутрин се събудите и вместо да заговорите нормално, започнете да шептите, ако вечер ви се случва да боботите като оперен бас или ако изведнъж установите, че не сте в състояние да п...
Кьопоолу от тиквички Прoдукти: 5 кг тиквички, 2 кг домати, 1 глава чесън, 250 мл олио, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Настъргваме тиквичките и слагаме да врят, докато се изпари отделената ...
Торта “Ветрило” Прoдукти: 10 яйца, 200 г захар, 230 г брашно, лимонова кора, ванилия; зa крема: 500 г сметана, 300 г пудра захар, 1 суп. л. смляно кафе, 150 г захар за карамелена глазура, 300 г ...
Щом прецъфтят лалетата, веднага цветовете им трябва да се отрежат, за да не се даде възможност за образуване на семена, което силно затормозява развитието на нови луковици, а също така и възстановяван...