Още рецепти » Вестник за градината, брой 19

 Вестник за градината, брой 19
Излиза на 10 май (сряда)


В броя:
• Жилковата некроза може да съсипе доматите
• Краставиците излизат навън
• Чрез филизене се регулира силата на лозата
• Майски грижи за доматите
• Как да различим маната от оидиума
• Побързайте да засадите патладжана
• Защитете картофите от телените червеи
• Под младите ябълки поддържайте черна угар
• Основни правила за създаване на жив плет
• Мулчиране с течен тор
• Черните петна по розата се лекуват лесно
• Подхранване на ягодоплодните култури
• Ружата се засява през май
• Ако почвата е бедна, засадете жълтуга
• Време е да изнесете лобелията навън
• Изберете влажно място за блатното кокиче

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Вкусотии с мозък

Супа от телешки мозък Продукти за 5-6 порции: 1 телешки мозък, 2-3 моркова, половин глава целина, 4-5 с.л. разтопено краве масло, 1 ч.ч. гъби, 2 яйца, лимонов сок, черен пипер, сол. Нaчин на...

Манджи с кисело зеле

Боб с кисело зеле Прoдукти: 1 кисела зелка, 1 ч.ч. зрял боб, 150 мл олио, 2 глави лук, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, сол. Нaчин на приготвяне: Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ...

Десерти с тиква

Печена тиква Прoдукти: 1 тиква, 1-2 ч.ч. ориз, 1 ч.ч. захар, 2-3 ч.ч. прясно мляко. Нaчин на приготвяне: Обелваме тиквата, почистваме я от семената и я нарязваме на тънки филийки. Покриваме дън...

Салати в буркани

Ловджийска салата Прoдукти: 4 кг зеле, 2 кг чушки, 2 кг моркови; зa маринатата: 1 ч.ч. сол, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. олио, 1 глава целина, черен пипер на зърна Нaчин на приготвяне: Почистеното з...

Начало