В броя: Парен козунак, Плетен великденски козунак, Великденски курабийки, Великденски кифли, Великденски колачета, Вретено от кайма, Млин от кълцано месо, Печен шаран с бяло вино, Печена агнешка главичка, Телешко филе с гъби във фолио, Мусака от лапад, Печено пиле по селски, Супа от лозови листа, Канелони със сирене и извара, Месеница със спанак и сирене, Калцоне, Фатаери с кренвирши и кашкавал, Братиславски гулаш, Измирска кавърма, Агнешко орман кебап, Великденска супа, Телешко варено, Курбан чорба от пиле, Гъбки от яйца, Суфле с млечна заливка, Бурма бюрек, Орехово козуначено руло, и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Целта на лакирането е тройна – защита против повреждане, почистване от замърсяванията и придаване на добър външен вид. В предишните години лакирането ставаше чрез смес от синтетична смола и втвърдител...
От древни времена са търсели помощта на лимона при дифтерит, болести на черния дроб, скорбут, жълтеница, отоци, ревматизъм, камъни в пикочния мехур, подагра, простуда, атеросклероза, авитаминоза и т.н...
Трявна е град, израснал сякаш от недрата на Балкана. Град граден и доизграждан от изкусни майстори строители, дърворезбари и градинари, от духовно извисени личности, разположен в средата на родината, ...
И за лозата, подобно на другите овощни видове, най-благоприятното време за засаждане е есента. Обяснението е просто - засадените лозички усвояват, образно казано, веднага първите промени на времето ...