Продукти:
• 600 г шунка
• 1 ананас
• 300 г чери доматчета
• 100 г обезкостени маслини
• 30 г краве масло
Начин на приготвяне:
Нарязваме шунката на тънки филийки, а ананаса на ивички с дължина 3-4 см. Увиваме парченцата ананас в шунката и ги нанизваме на шишчетата, като между тях нанизваме доматчета и обезкостени маслини.
Поръсваме шишчетата с разтопено масло и ги изпичаме от двете страни на умерено загрята скара.
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...