Кулинарни рецепти » Зелен фасул по селски

 Зелен фасул по селски

Продукти: (за 4 порции)

• 1,5 кг зелен фасул
• 2 глави лук
• 1 к.ч. олио
• 1 с.л. червен пипер
• сол

Начин на приготвяне:

Почистения и измит зелен фасул сваряваме в подсолена вода и отцеждаме.

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в олиото до златисто. Поръсваме червения пипер, разбъркваме и заливаме зеления фасул със запръжката.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Тиквеник с готови кори

Продукти: • 1 пакет готови кори за баница (фини) • 1 кг настъргана тиква • 150 мл олио или краве масло • 200 г смлени орехови ядки • 1 пакетче канела • 1 ч. ч. кристална захар • пудра...

Руло със сланина

Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...

Стерилизирана парена туршия

Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Начало