Продукти: (за 6 порции)
• 1 кг телешки сърца
• 500 г спанак
• 500 г лук
• 1 ч.ч. сметана
• половин пакетче краве масло
• 2-3 с.л. зехтин
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме сърцата на филийки и ги натриваме с черен пипер и сол. Запържваме ги леко в зехтина.
Бланшираме спанака и го нарязваме на ситно. Смесваме го със сметаната. Нарязваме лука на по-големи парчета, които запържваме в маслото.
Поднасяме телешките сърца, гарнирани със спанака и пържения лук.
Продукти: • 3 кг по-меки домати • 3 равни ч.л. сол • 6 равни ч.л. захар Начин на приготвяне: Измиваме доматите, подсушаваме ги, нарязваме на четвъртинки и слагаме в емайлиран съд б...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 1 кг тиквички • 500 г домати • 2 стръка праз • 1 глава лук • 1/2 ч.ч. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол Начин на приготвяне: Нарязваме праза на с...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...