Продукти: (за 4 порции)
• 800 г дребна сладководна риба
• 3 глави лук
• 1 к.ч. олио
• 1 ч.л. червен пипер
• джоджен, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещеното олио. Прибавяме леко осолената риба и пържим 5-6 мин. Наливаме топла вода, която да покрие продуктите.
Поръсваме червения пипер, захлупваме и задушаваме 20 мин на тих огън. Накрая опитваме на сол и поръсваме със ситно нарязан джоджен.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...
Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...