Продукти:
• 5 твърдо сварени яйца
• 150 г чернодробен пастет
• 1 глава лук
• 1 с.л. краве масло
• 500 г картофена салата
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме твърдо сварените яйца и ги разрязваме напреко на половинки. Изваждаме жълтъците и ги претриваме през цедка. Прибавяме при непрекъснато разбиване маслото, пастета, черен пипер и сол.
Шприцоваме сместа в белтъците, които нареждаме върху картофената салата. Поръсваме с дребно нарязаните лук и магданоз.
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: • 2 кг люти чушлета от сорта Шипка • 1,5 л. оцет • 500 мл вода • 2 к.ч. сол • 1 ч.ч захар Начин на приготвяне: Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареж...