Продукти:
• 1 телешки черен дроб
• 2-3 картофа
• 1 глава лук
• 2 яйца
• галета
• магданоз
• черен пипер
• сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Прекарваме дроба през месомелачка и го смесваме със сварените и пасирани картофи. Прибавяме яйцата, ситно нарязания лук, малко наситнен магданоз, черен пипер и сол на вкус.
Омесваме добре сместа и оформяме малки кюфтета. Овалваме ги в галета и ги изпържваме в сгорещената мазнина.
Продукти: • 1 ч.ч черни маслини • 1 кисело мляко • 1/3 ч.ч олио • 2 ч.ч брашно • 3 яйца • 1 бакпулвер • 1 щипка сода за хляб • масло за намазване на тавичката • сусам за поръсване ...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...