Продукти:
• 6 сардели от консерва
• 1 малка глава лук
• 200 г краве масло
• 2-3 твърдо сварени яйца
• сол
Начин на приготвяне:
Обелваме лука, измиваме го и го настъргваме на ситно.
Почистваме сарделите от кожата и костите и ги намачкваме с помощта на вилица. Размесваме ги с настъргания лук и размекнатото масло. Подправяме със сол на вкус и мажем с тази смес тънки филийки от франзела.
Гарнираме отгоре с кръгчета от твърдо сварените яйца и поднасяме.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 500 г брашно • 4 яйца • 150 г краве масло • 150 г захар • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка счукан кардамон • 1 щипка счукан карамфил • настърганата кора от 1 лимон • 1 щипк...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...