Продукти: (за 4 порции)
• 800 г пилешки дробчета
• 1 ч.ч. брашно
• 2 яйца
• 1 к.ч. олио
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и измиваме дробчетата. Поръсваме ги със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашното и ги потапяме в разбитите яйца. Пържим ги до златисто в силно сгорещеното олио.
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...