Продукти:
• 1 глава целина
• 4 жълтъка
• 6 белтъка
• 1 ч.л. брашно
• 1 с.л. олио
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме целината и я нарязваме на кубчета. Подправяме със сол, черен пипер и ситно скълцан магданоз.
Разбиваме жълтъците с брашното и внимателно прибавяме разбитите на пяна белтъци.
В сгорещеното олио позапържваме малко целината, заливаме с яйцата и изпържваме омлета от двете страни. Поднасяме го сгънат на две.
Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...