Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 12, излиза на 14 декември (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 12, излиза на 14 декември (петък)

В броя: Коледен козунак ,Баклава със смокини и стафиди, Бурма бюрек, Коледно пънче, Македонска баница, Коледна камбанка, Шекерпаре, Бохча баница, Саварен, Сарма кадаиф, Сиропирана млечна баница, Шоколадова коледна звезда, Коледна медена пита, Тиквеник с късмети, Сладка баница, Руло със сушени плодове, Сиропиран какаов сладкиш, Торта с елхичка, Торта “Зимен пейзаж”, Орехова торта с кафе и бишкоти, Луксозна торта с банани, Шоколадова торта с кокосов крем, Сусамени обувчици, Татлии, Сиропирани шоколадови пасти, Сладки за елха, Коледни ботушки, Коледни бисквити, Котешки лапички, Пури, Шарени подкови, Скалички, и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА

Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...

Стъклените вази в интериора

Денят на жената – 8 март, е повод за празнуване и радост. Може да се отбележи в заведение, на културно мероприятие или у дома. Ако предпочетете празникът да бъде в домашна обстановка, нека тя бъде по-...

Кованото желязо – автентичност и сантимент

Кованото желязо внася изящество в дома, стил в градината, лукс в офиса. Предметите, излезли из ръцете на талантливи майстори, са вечни и с времето се превръщат в ценни антики. Модата на формите пък е ...

Пролет иде - засаждайте вече лозите

Още при първа възможност. Стига температурата да се задържа над нулата и почвата да не е много влажна. Не че отложите ли за в по-късна пролет, например през април, ще претърпите пълен неуспех. И тогав...

Начало