В броя: Друсан кебап на фурна, Палачинки с кисело мляко, Къпана баница, Тутманик на бурми, Мекици без мая, Фрикасе по селски, Тракийски сарми, Баница с печени кори, Кръчмарско кюфте на скара, Пилешка каша, Огретен от картофи, Ориз с кисело зеле на фурна, Цариградски кюфтета, Винен кебап, Механджийска капама, Свински ребра с боб, Дроб сарма от кайма, Бобена бурания, Каша от сирене с мляко, Яхния от зрял боб, Яхния от сушени сини сливи, Пилешка пача, Пиле на фурна, Арпаджик плакия, Мусака с кисело зеле, Клин чорба, Леща по манастирски, Супа топчета, Селска чорба от пиле, Толумбички, Двуцветен кекс, Крем карамел и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
ХРИСТИНА ВАСИЛЕВА, гр. РАЗГРАД Суфле от риба Прoдукти: 250 г риба, 1-2 с.л. брашно, 1 ч.ч. прясно мляко, 1-2 жълтъка, 1 белтък, 30 г краве масло, магданоз, сол на вкус. Нaчин на приготв...
Вита баница с мая Прoдукти: 1 кг брашно, 1 кубче мая, колкото локум, 250 мл лимонада, 2-3 яйца, 250 г мас, 1 ч.л. сол, 300 г сирене за плънката. Нaчин на приготвяне: Разбъркваме маята в 50 м...
Моравата винаги изисква повишено внимание, а през есента – особено, тъй като трябва да се подготви за зимата. Опадалите листа, като одеяло покриват моравата и затрудняват достъпа на светлина до трев...
Калцеоларията (Calceolaria), наричана пантофче, произхожда от Южна и Централна Америка. Родът й е голям - представен е от около 200 вида тревисти, полухрастовидни и храстовидни растения. Като саксийно...