Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 1, излиза на 11 януари (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 1, излиза на 11 януари (петък)

В броя: Друсан кебап на фурна, Палачинки с кисело мляко, Къпана баница, Тутманик на бурми, Мекици без мая, Фрикасе по селски, Тракийски сарми, Баница с печени кори, Кръчмарско кюфте на скара, Пилешка каша, Огретен от картофи, Ориз с кисело зеле на фурна, Цариградски кюфтета, Винен кебап, Механджийска капама, Свински ребра с боб, Дроб сарма от кайма, Бобена бурания, Каша от сирене с мляко, Яхния от зрял боб, Яхния от сушени сини сливи, Пилешка пача, Пиле на фурна, Арпаджик плакия, Мусака с кисело зеле, Клин чорба, Леща по манастирски, Супа топчета, Селска чорба от пиле, Толумбички, Двуцветен кекс, Крем карамел и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Водна градина у дома

Става дума за едно чудесно допълнение. Включването на водния елемент прави градината по-приветлива и създава отпускаща атмосфера. Въпреки, че много хора предпочитат по-мащабните по размер езерца, това...

Скрийте фасадата зад вкусната мелотрия

Мелотрията (Melothria scabra) е катерливо растение от семейство Тиквови. В рода му има около 100 вида. В Африка, откъдето произхожда, се отглежда като многогодишно растение, но при нас се култивира ка...

Как да сготвим джолан

Джолан с кисело зеле Прoдукти: 1 свински джолан, 800 г кисело зеле, 1 глава лук, 200 г бекон, 1 ч.ч. сухо бяло вино, 2 с.л. свинска мас, 2-3 зърна бахар, 2-3 зърна хвойна, черен пипер, сол. ...

Декоративният порцелан

Разговаряме с художничката Росица Трендафилова Росица Трендафилова е завършила НХА – София през 1978 г., специалност силикатни форми. Специализира в Париж. Има десетки участия в наши и предимно в...

Начало