Кулинарни рецепти » Кремчорба от моркови

 Кремчорба от моркови

Продукти:

• 3-4 сочни моркова
• 5-6 с.л. масло
• 1-2 с. л. галета
• сол

Начин на приготвяне:

Почистваме морковите, нарязваме ги на резени и ги запържваме в маслото заедно с галетата. Заливаме с вряла вода, посоляваме и варим на умерен огън.

След 30 мин сваляме супата от огъня, сипваме в супник и сервираме със запържени парченца бял хляб или с пирожки.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Домашна сливенска лютеница

Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...

Туршия 60 ЧУШКИ

Продукти: • 60 месести червени чушки • 1 кг моркови • 1 кг целина • 1 кг карфиол • 200 захар • 250 мл оцет • 250 мл олио • 125 г сол • 20 аспирина Начин на приготвяне: ...

Зрял фасул с целина

Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Начало