Продукти:
• 750 г свинско месо
• 100 мл олио
• 400 г праз
• 300 г домати
• 150 г пиперки
• 25 г люти чушки
• 10 яйца
• черен и червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на парченца и леко го запържваме. Изваждаме го в чиния и в същата мазнина задушаваме нарязаните на пръстени праз и пиперки, а после добавяме наситнените домати. Връщаме месото при зеленчуците, слагаме подправките и варим на тих огън, докато остане на мазнина.
Поднасяме кавърмата, като за всяка порция приготвяме омлети от по 2 яйца, разпределяме в тях кавърмата и завиваме на полумесец. Украсяваме порциите с резенчета домати, зелена салата или чушка.
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...