Продукти: (за 4 порции)
• 4 парчета телешко месо
• 1 ч. л. горчица
• половин пакакетче краве масло
• 250 г гъби
• 1/2 ч. ч. сметана
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Посоляваме медальоните, поръсваме ги с черен пипер и ги намазваме с горчица.
Изпържваме така приготвените медальони в тенджера с масло, сипваме върху тях гъбите и поливаме със сметаната. Захлупваме и задушаваме 5 мин.
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
Продукти: • 300 г дробчета със сърчица • 300 г воденички • 1,5 ч.ч. ориз • 1 връзка зелен лук (1 глава стар лук или 1 стрък праз) • 2 яйца • 3-4 с.л. олио • 1-2 с.л. брашно • 1/2...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...