Продукти:
• 500 г хайвер
• 40 г краве масло
• 2 домата
• 1 ч.л. настъргана лимонова кора
• 1/2 ч.ч. бяло вино
• 1 ч.л. галета
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Слагаме хайвера в съд, намазан с масло, отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер и нарязания магданоз. Заливаме с вино и разтопено масло.
Посипваме с галета и печем във фурна 10 минути.
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...