Кулинарни рецепти » Свинско със зрял фасул и наденици

 Свинско със зрял фасул и наденици

Продукти: (за 5 порции)

• 750 г свинско месо
• 5-6 с.л. свинска мас
• 1,5 ч.ч. зрял фасул
• 2 глави лук
• 2 наденички
• 100 г сланина
• 1 ч.л. червен пипер
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месо и го запържваме в 4-5 с.л. свинска мас, заливаме с гореща вода, посоляваме и варим почти до омекване.

Сваряваме фасула с 1 глава лук, нарязана на филийки и го прибавяме към месото заедно с наденичките и сланината, нарязани на кубчета.

Запържваме 1 глава ситно нарязан лук с 1 с.л. свинска мас, поръсваме червения пипер и веднага сипваме в ястието. Опитваме на сол и варим още 10-15 мин на тих огън. Поднасяме ястието, поръсено с черен пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Байганети със сирене

Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...

Къдрава баница

Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...

Раклети

Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...

Бабиният козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...

Начало