В броя: Имамбаялдъ, Летен качамак с чушки, Панирани пилешки воденички, Миди плакия, Домати на фурна по тракийски, Свинско печено с бира, Кашкавал паниран в бирена паста, Картофени оченца, Шарена лятна гозба, Огретен от патладжани, Станимашка яхния, Суфле от патладжани, Хлебен хайвер, Шницели от пържени пиперки, Панирани медальончета от свинско филе, Постна супа с топчета, Хрупкаво пиле със зеленчуци, Панирани домати, Манастирска салата, Соленки с кайма и патладжани, Пълнени патладжани, Патладжани бюрек, Сладкиш със запечени праскови, Грис-халва с малини, Тути фрути, Суфле от извара с малини, Сиропирана плодова пита, Парфе с малини и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Едно модерно луковично растение, което се появи у нас от няколко години. Много от любителите са го засадили на открито и са претърпели провал. Тези многогодишни растения не само при нашите условия, а ...
Мусака от коприва Прoдукти: 1 кг коприва, 1-2 връзки зелен лук или 3-4 глави стар лук, 6 с.л. олио, 1 ч.ч. ориз, 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.ч. кисело мляко, 2 яйца, 2-3 с.л. натрошено сирене, магда...
Аерофагия, киселини, сънливост, повдигане... Тези страдания, свързани с храносмилането ни, често се дължат на лоши хранителни навици. Прекалено обилно похапване на вечеря, сандвич, нагълтан надве-натр...
Листата на алоето се стриват, заливат се с вода в съотношение 1:5 и се оставят да престоят един час. След това кипват 2-3 мин и се прецеждат през двоен пласт марля. Прилага се при кожни болести, възпа...