В броя: Супа от царска туршия, Болярски палачинки, Тиква със сирене на фурна, Прескоп, Карначета с родопски боб в гювече, Пълнени дюли, Лесна манджа с наденица, Пълнени чушки с ориз и кренвирши, Наденица с гъби и ориз, Пълнена печена тиква, Мусака от салам със сирене Крема, Пикантни топчета от парено тесто с плънка, Колбаси в тесто, Банички с козе сирене и круши, Суфле с кашкавал и картофи, Руло от бекон със свински език, Наденица с праз, Суфле от домати с плънка от сирене, Задушени пиперки със салам, Задушена наденица в доматен сос, Млечен гулаш със свинско, Кестеново парфе, Сладкиш от кестени и банани и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Историята разкрива, че корените на венецианската мазилка съвсем не са във Венеция, както би следвало от нейното наименование. Нейният състав и техника идват от древния Рим, където мраморът е бил един ...
Бонбони с кафе Прoдукти: 125 г захар, 50 г краве масло, 1 ч.ч. прецедено силно кафе, 1 ч.ч. сметана, малко олио. Нaчин на приготвяне: Слагаме в тенджерка на силен огън захарта и маслото и варим...
Пчелното млечице е биологичноактивен продукт и има най-голяма хранителна стойност от пчелните продукти. От древни времена и сега този продукт се слави с чудодейните си качества. Добиването му е много ...
Как да не им завиди човек на децата - едва изскочили от леглото, те веднага започват да тичат из цялата къща, закусват с огромен апетит, не спират да говорят. В същото време възрастните едва-едва отле...