В броя: Мармалад от сини сливи, Пържени чорбаджийски чушки, Печен конфитюр от праскови, Бърз летен гювеч, Пестил от сини сливи, Пълнени пъстърви с гъби и маслини, Сладко от сини сливи, Миди с масло и чесън, Дряновска гъбена чорба, Сладко от гулия, Тюрлюгювеч, Пъстърва с масло и бадеми, Петмез от дини със сливи ,Огретен от бамя и маслини, Пърженица, Паприкаш в гювеч, Пъстърва плакия, Пилешка супа с гъби, Пъстърва с лук, Заек по манастирски, Пастицио, Мусака по гръцки, Пълнени патладжани, Пъдпъдък с гъби, Задушени яребици, Бърз десерт с ореховки, Шоколадов кекс със сливи, Гръцка грис халва и още 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Свикнали сме да свързваме лука най-вече с готварството. Много видове лук обаче цъфтят изключително красиво и са с ефектен външен вид. Те отдавна се ползват за украсяване на градините, парковете, град...
В последно време зъбите ми започнаха да реагират болезнено на сладко, кисело, горещо, студено. Казват, че това става при изтъняване на емайла. Доколко това личи на зъбите и как може да се възстанови? ...
ЙОШКА ВЪЛЧЕВА, гр. КУЛА Пилешки дробчета по селски Прoдукти: 1 кг пилешки дробчета, 4-5 глави лук, олио, сол, черен пипер, магданоз, 3-4 скилидки чесън. Нaчин на приготвяне: Измиваме др...
В Азия, Япония, Индонезия, Аржентина, Източна Африка, в Грузия чаят е много популярен и се отглежда широко. Най-разпространени са сортовете зелен и черен чай. Те съдържат много хранителни, лечебни и а...