Още рецепти » Вестник за градината, брой 24

 Вестник за градината, брой 24
Излиза на 14 юни (сряда)


В броя:
• Кога да приберем зимния чесън?
• Как да се борим с доматения миниращ молец
• Колцувайте, ако искате по-ранно грозде
• Защо китайската ми роза не цъфти?
• Побързайте да засеете късните моркови
• Проектиране и строеж на алпинеуми
• Карбонатните почви водят до желязна хлороза
• Погрижете се за присадените дръвчета
• Пазете лозите от шарения гроздов молец
• Как се размножава хойхерата
• Сложете водните растения в контейнери
• Все още можете да засадите лоницера


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Млякото и соковете са несъвместими с някои лекарства

Доста родители са свикнали да дават на децата си най-различни медикаменти, разтворени в мляко или в прясно изцеден плодов сок. Това обаче може да направи лекарствата по-малко ефикасни или обратното, д...

Как да употребяваме гипсокартона

Гипсокартонът е композитен материал във вид на листове, чиято дължина бива от 2,5 – 4,8 м, ширината 1,2 – 1,3 м и дебелина 8-24 мм. Основата на такъв лист е гипс, а външните повърхности са облицовани ...

Изола Белла искряща перла в Лаго Маджоре

Ако попадаш за първи път на малкия остров сред Лаго Мажоре, сигурно ще се запиташ дали не си се озовал в приказка. Чарлз Дикенс го описал като „фантастичен и чудат”. И наистина Изола Бела, който напъл...

Време е за кетчуп

Балкански кетчуп Прoдукти: 10 кг домати, 1,5 ч.ч. захар, 1 пълна к.ч. сол, 1 непълна к.ч. оцет, 1 с.л. лимонова киселина, 1 с.л. смлян кимион, 1 ч.л. смлян черен пипер, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.л. кан...

Начало