В броя: Плетени козунаци, Великденски курабии, Козунак със стафиди и бадеми, Козунак с повече жълтъци, Мекици с козуначено тесто, Козунак с кисело мляко, Козунак с локумчета, Козунак с малко яйца, Козуначени соленки, Вит сусамов козунак, Козунак с бадеми, Великденско гнездо, Великденски кравай, Козуначени бухти, Козуначено руло, Козуначени кифли, Козуначени понички, Меринги, Сиропирани козуначени сладкишчета, Пурички с пълнеж, Иринки, “Таралежки” , Заешки опашки, Марселини, Плезири, Фъчове, Многолистни соленки, Солени пурички, и още над 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Хрупкави люти чушки Прoдукти: 2 кг люти чушки /най-добре “бяла шипка”/, 10 с.л. сол, 10 с.л. захар, 1 бутилка оцет /6%/. Нaчин на приготвяне: Подрязваме дръжките на чушките, наизбождаме ги с и...
Трудно е да си представим какви надежди са възлагали на петунията онези изследователи и пътешественици преди два века, когато са я пренесли от Южна Америка в Европа. Днес обаче със сигурност можем да ...
Едно от най-противоречивите като културно овощно растение е лешникът. Обичан от всички като плод заради неговата вкусна и полезна ядка, ценен като суровина в сладкарството и шоколадовото производство...
Спагети болонезе Прoдукти: 500 г спагети, 250 г телешка кайма, 3 с.л. зехтин, 2 глави лук, 2 домата, 2-3 скилидки чесън, 1 морков, 1 с.л. нарязани листа от целина, 100 г настърган кашкавал, сол. ...