В броя: Боб със свински крачета, Зрял фасул по тракийски, Свинско със зрял фасул и наденици, Леща огретен, Леща по манастирски, Зрял боб с ориз по чирпански, Бобена плакия, Леща плакия, Студена яхния от зрял фасул, Зрял фасул със сини сливи, Мусака от леща, Пържен фасул, Бобена майонеза, Бухтички от леща, Боб с яйца на очи, Пиас, Бобена чорба с пушен бут, Леща по светогорски, Черкезка супа, Чорба от леща с кренвирши, Зеленчукова супа с боб и наденички, Македонска салата от леща, Салата от зрял фасул с печени чушки и още 105 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Огромният град на брега на Темза е космополитен, жизнен и непрестанно променящ се. Той съчетава в себе си внушителни исторически сгради и модерна архитектура, уникални музеи и разкошни паркове, могъщи...
Ако имате вила или селска къща, със сигурност знаете, че дървените части често се поразяват от дървесни гъби. По принцип по-често страдат онези части, които постоянно са овлажнени и в същото време са ...
Студено мариновани чорбаджийки Прoдукти: 2 кг чорбаджийски чушки, 150 г сол, 150 г захар, 300 мл оцет, 1 глава чесън, 2 връзки копър Нaчин на приготвяне: Измиваме чушките и изрязваме дръжките и...
Обикновеният хмел (Нumulus lupulus) представлява тревисто двудомно многогодишно растение с виещи се четириръбести стебла, дълги до 6 м. Листата са разположени срещуположно, долните са три или петделни...