В броя: Постни панирани сармички от лапад, Миш-маш от коприва, Воденички с ориз и орехи, Пълнен шаран по селски, Каша от коприва и спанак, Топик, Карловска разядка, Зелеви сарми със сирене Крема, „Лакомница” с орехи, Чорба от коприва с орехи, Пилешка чорба с лют пипер, Млечна супа с орехи, Супа с печен лук и хляб, Морски скали, Мастакулки, Плезири, Арабски целувки, Канелени бисквитки, Алказари, Локумки, Фъчове, Орехово парфе, Кроканови пасти, Суха баклава, Торта “Гараш”, Орехов рулад, Шоколадов салам „Арусяг”, Кекс с локум, Арменско реване, Орехова пита, Орехова торта с карамел, Калугерка, Тригуни,Султанска грис халва и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Очарователните и пищни хризантеми украсяват градините от юли до късна есен, когато повечето растения отдавна са завършили своя цъфтеж и вече се готвят за следващия сезон. Независимо от дъждовете, ветр...
То е първото нещо, което външните хора виждат в един дом, затова ненапразно го наричат „визитната картичка" на стопаните. Помислете дали сте отделили достатъчно внимание на това помещение - не само за...
За много българи този град е неповторима възможност да се потопят в романтичната атмосфера на българските градчета от епохата на Възраждането. Освен че е запазил уникалната си възрожденска атмосфера, ...
Имамбаялдъ Прoдукти: 3-4 патлажана, 3-4 домата, 2-3 чушки, 2-3 моркова, 2-3 парчета керевиз, 2-3 глави лук, 5-6 скилидки чесън, 100 мл олио, сухар, доматено пюре, сол, червен пипер, лимон, захар,...