В броя: Постни панирани сармички от лапад, Миш-маш от коприва, Воденички с ориз и орехи, Пълнен шаран по селски, Каша от коприва и спанак, Топик, Карловска разядка, Зелеви сарми със сирене Крема, „Лакомница” с орехи, Чорба от коприва с орехи, Пилешка чорба с лют пипер, Млечна супа с орехи, Супа с печен лук и хляб, Морски скали, Мастакулки, Плезири, Арабски целувки, Канелени бисквитки, Алказари, Локумки, Фъчове, Орехово парфе, Кроканови пасти, Суха баклава, Торта “Гараш”, Орехов рулад, Шоколадов салам „Арусяг”, Кекс с локум, Арменско реване, Орехова пита, Орехова торта с карамел, Калугерка, Тригуни,Султанска грис халва и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Печен конфитюр от сливи Прoдукти: на 1 кг сини сливи – 500 г захар, 1 к.ч. оцет, 5 зърна карамфил Нaчин на приготвяне: Разполовяваме сливите и махаме костилките. Наръсваме със захарта. Оставям...
Докато рисува, детето разкрива своя мъничък свят, изтъкан от скрити радости и несподелени тревоги. Невръстните му творби съвсем не са лишени от смисъл и символика. Напротив, ако се опитате да разтълку...
Стъклените тухли са един нестандартен вариант да се внесат повече светлина и комфорт в помещенията. Имат много предимства, различни цветови и геометрични решения при изграждане на вътрешния и външен и...
Ако все още не сте разгледали древния град Перперикон, време е да го направите. Изцяло изсечено в скалите архелогическото чудо се намира само на 20 километра от град Кърджали. Препоръчително е разходк...