Още рецепти » Ястия с кайма

 Ястия с кайма

Впечатляващо е колко много ястия в какви ли не комбинации на каймата с други продукти съществуват в балканската и световната кухня. При това вкусни и винаги изненадващи, защото всяка домакиня прибавя от себе си не само нужната щипка сол, но и различни подправки и най-важното – любовта си към кулинарията. Резултатът винаги са вкусни и неповторими ястия, които могат да се поднесат както във всекидневното меню, така и на празничната трапеза.

ЯСТИЯ С КАЙМА

В книгата са събрани над 350 оригинални предложения от българската и световната кухня, които ще обогатят домашния ви кулинарен рецептурник, за да имате в менюто си винаги вкусни, радващи окото и разнообразни ястия.


Търсете от 22 ЯНУАРИ

в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Освен това можете да закупите книгата директно от издателството по един от следните начини:
• като пуснете заявка през онлайн магазин www.magasini.net;
• като направите поръчка на Е-мейл: recepty@bulherba.net;
• като се обадите на телефони: 02/975 20 13, 089 666 94 60.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Защо сърцето ми прескача и спира?

Нарушенията на обичайния сърдечен ритъм (който е синусов, с честота 60-80 удара в минута) се определят като аритмии. Причините могат да изхождат от самото сърце или извън него. Става въпрос за извънсъ...

Подгответе грижливо новата овощна градина

Преди да засадите овошки и ягодоплодни храсти, е необходима предварителна подготовка на почвата. Градините се правят за много години и грешките при засаждането понякога не е възможно да се поправят. ...

Пазете децата от отровите!

Любопитството на децата и небрежното съхранение на опасни вещества са най-честите причини за отравянията. 4/5 от всички отравяния се падат на децата до 5-годишна възраст. Втори връх се наблюдава през ...

Отслабване без глад, добър секс...

Д-р Кристиан Барнард - първият хирург, присадил успешно човешко сърце, дава с голямо удоволствие уроци за дълъг живот със здраво сърце. Балансираното хранене – художник на фигурата П...

Начало