Впечатляващо е колко много ястия в какви ли не комбинации на каймата с други продукти съществуват в балканската и световната кухня. При това вкусни и винаги изненадващи, защото всяка домакиня прибавя от себе си не само нужната щипка сол, но и различни подправки и най-важното – любовта си към кулинарията. Резултатът винаги са вкусни и неповторими ястия, които могат да се поднесат както във всекидневното меню, така и на празничната трапеза.
ЯСТИЯ С КАЙМА
В книгата са събрани над 350 оригинални предложения от българската и световната кухня, които ще обогатят домашния ви кулинарен рецептурник, за да имате в менюто си винаги вкусни, радващи окото и разнообразни ястия.
Търсете от 22 ЯНУАРИ
в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Освен това можете да закупите книгата директно от издателството по един от следните начини:
• като пуснете заявка през онлайн магазин www.magasini.net;
• като направите поръчка на Е-мейл: recepty@bulherba.net;
• като се обадите на телефони: 02/975 20 13, 089 666 94 60.
Който засади луковичните и клубенолуковичните растения през есента, той ще посрещне пролетта с ярки цветове. Почвата още няма да се е затоплила, а на повърхността й ще се появят кокичетата. По-късно в...
Още в древен Египет, а и във Финикия, било познато изкуството за правене на стъкло. Но първата си сериозна победа стъклото завоюва, когато от материал за практически нужди се превръща в мощно оръжие з...
Крем от ориз и сметана Прoдукти: 100 г ориз, 250 г захар, 500 мл прясно мляко, 5 яйца, 25 г желатин, 300 г сметана, 1 ванилия. Нaчин на приготвяне: Заливаме почистения и измит ориз с 1 ч.ч. вод...
Ако искаме да сме перфектни във всичко, което вършим - учим, спим, работим, правим любов, и да извлечем максимална полза от усилията си, налага се да се вслушваме в биологичния си часовник. Дали обаче...