В броя: Бумбар, Бързо суфле с шунка, Гюл-баница, Чушки бюрек, Паниран боб, Пържени домати със сирене, Мусака с кускус, Кашкавалки, Пилешки бутчета с праз, Бърза мусака с картофи и извара, Суфле с кашкавал, Черкезка супа, Мезе от варени бъбреци с лук, Печени манти с пилешки дробчета, Яйчник с кашкавал, Шницели от кайма с настърган кашкавал, Руло в кашкавалена коричка, Пилешки крилца с кашкавал, Кашкавал на тиган, Крокети от кашкавал, Запеканка от зеле и кашкавал, Кашкавален пай, Настърган кашкавал на фурна, Пълнен кашкавал, Торта с кашкавал, Султанска грис халва, Пудинг от ябълково пюре и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Епидемичният паротит (заушка) е заболяване, предизвикано от специфичен вирус, от което боледуват предимно деца. Заразата (обикновено това става през пролетта и засяга предимно момчета) се предава по в...
Ако на едно дете му липсва самочувствие, то може да остане белязано за цял живот. Обикновено родителите са в дъното на проблема. „За нищо не те бива” – тази фраза се чува често, когато детето се прова...
Виенски шницел Продукти за 4 порции: 600 г телешко месо от бута, 2 яйца, прясно мляко, брашно, галета, олио, сол, мазнина за пържене, Нaчин на приготвяне: Отрязваме 4 шницела от бута /не тря...
Барбекю е понятие, идващо от английския език, с което се обозначават няколко неща - начин на приготвяне на храна; уредът, който се използва за тази цел; приготвената по този начин храна. Разбирано ка...