В броя: Агнешка главичка с чесън, Селска дроб сарма, Пълнен козунак, Козуначена баклава, Вретено от кайма, Мезе от език, Мариновано агнешко бутче по тракийски, Спанакова бурания, Салата-торта, Млечно предястие, Реване от кайма и ориз, Печено пиле с пъстра плънка, Яйченик, Таралежчета от кайма, Желирано агнешко, Заек по манастирски, Пикантни топчета от парено тесто с плънка, Млин от кълцано месо, Пълнен кашкавал, Галантина, Пълнена агнешка плешка с шунка, Гнезда от кайма, Телешко печено, Пълнена маруля, Лучник с пиле, Роженска манджа, Сусамени топчета, Бисквитени сладки, Козуначен крем, Карамелизирана козуначена торта, Торта „Шварцвалд”, Торта “Сахер”, Торта “Гараш” и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Маслинена супа Прoдукти: 15 маслини, 1 шепа ориз, 1 глава лук, 2-3 с. л. брашно, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Изчистваме маслините от костилките и ги разрязваме на две. С...
Белгийска супа от карфиол Прoдукти: 1 л зеленчуков бульон (може и от кубче), 2 домата, 2 картофа, 2 моркова, 400 г карфиол, 1 червена чушка, сол, черен пипер. За добавка: 1 стрък босилек, 2 скил...
Горещите летни дни отминаха. Дойде есента, за да ни напомни, че наближават зимните виелици – време, през което лимоните и другите цитрусови растения се нуждаят от топли помещения. Малцина знаят, че пр...
Кебапчета по ловджийски Прoдукти: 500 г свинско месо от флейката, 200 г пушени гърди, 1 горнооряховски суджук или говежда луканка, 1 к.ч. полусухо бяло вино, 1 глава лук, 1 стрита люта чушка, чер...