Продукти: (за 4 порции)
• 600 филе от сьомга
• 10 моркова
• 1-2 глави лук
• 4 домата
• копър, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме доматите и ги нарязваме на кубчета. Рибата също нарязваме на кубчета. Настъргваме морковите, а лука нарязваме на ситно.
Нареждаме продуктите в огнеупорен съд, като между пластовете ръсим наситнен копър, черен пипер и сол. Захлупваме плътно и задушаваме 20 мин в предварително загрята умерена фурна.
Учени от Университета на Илинойс, Чикаго, заявяват, че е възможно един ден да се създаде “таблетка” от броколи, която да предпазва жените от рак на гърдата. Те са изолирали съставка, която естествено ...
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във вески магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
При разкопки в района на легендарния Вавилон археолозите открили останки от истинска ферма за мляко - огромно здание, украсено със стенописи, изобразяващи доене на крави. Смята се, че близо 8 хиляди г...
Омайващият аромат на канела е познат на всеки от нас. От стари времена хората са я използвали в кулинарията, парфюмерията, дори и за правене на магии. В древността канелата е била ценна като златото. ...