Продукти:
• 4 големи праскови
• 150 г варено месо от раци
• 100 г заквасена сметана
• черен и червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Отрязваме горната част на прасковите и внимателно изваждаме костилките, като издълбаваме и част от вътрешността.
Нарязваме рачешкото месо на ситно и го смесваме с издълбаната вътрешност на прасковата и сметаната. Поръсваме с черен и червен пипер, посоляваме и разбъркваме.
Напълваме прасковите с тази смес и поднасяме.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...