Продукти: (за 5 порции)
• 10 яйца
• 300 г пилешки дробчета
• 100 г краве масло
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Попарваме дробчетата 2-3 мин в кипяща подсолена вода и отцеждаме. Нарязваме ги на парченца и задушаваме в сгорещената мазнина.
Прибавяме яйцата, разбити заедно със ситно нарязания магданоз, черен пипер и сол на вкус. Пържим като непрекъснато разбъркваме.
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...