Още рецепти » Възстановяване след инсулт

 Възстановяване след инсулт

Инсултът идва внезапно и драматично променя живота на цялото на цялото семейство. Как да посрещнем нещастието? Как да помогнем на пострадалия да преодолее последствията от мозъчния удар?

Възстановяване след инсулт

В първата част на книгата д-р Стефка Велева описва симптомите и протичането на болестта, незабавните действия, които трябва да се предприемат, както и клиничното лечение на болния.
Втората част е написана от доц. д-р Нели Василева – преподавател по логопедия в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. На достъпен език тя описва редица упражнения, които ще помогнат на болния да си възвърне говорните умения.
В третата част Христо Недев– кинезитерапевт с дългогодишна практика, предлага разнообразни масажи и двигателни процедури, чрез които болният с помощта на близките си ще раздвижи пострадалите крайници.
Книгата е написана на популярен език и е предназначена за най-широк кръг читатели.

Откъде може да се закупи?

„Възстановяване след инсулт” можете да намерите в книжарниците или да си я поръчате в издателството.
Ако желаете да закупите книгата направо от издателството, обадете се на тел. 02/975 2013 или 02/975 2024.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Площадите на РИМ

Рим е уникален град и списъкът с туристическите обекти е безкраен. Една разходка по най-известните му площади обаче ще ви даде възможност да усетите духа на града и да се запознаете с неговата история...

Размножаване на хризантеми

Как се размножават китайски и японски хризантеми – пита Иван Германов от Стара Загора. Господин Германов, От питането се разбира, че проявявате интерес към придобилите изключителна ...

Етъра - неподвластен на времето

Преди 47 години - на 7 септември 1964, на 8 км южно от Габрово отваря врати първият в България действащ музей на открито. Заслугата е на габровеца Лазар Донков, чийто барелеф е разположен в центъра на...

Десерти с къпини

Кошничка с къпини Прoдукти: 7 яйца, 500 г захар, 500 г брашно, 500 г краве масло, 250 мл прясно мляко, 40 г какао, 1 бакпулвер, 500 мл подсладена сметана, 300-400 г пресни къпини, 200 г течен шок...

Начало