Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 11

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 11
Излиза на 26 май (петък)

В броя: Каварма от охлюви, Пържена баница, Бухти-кравайчета, Гевречета от варено тесто, Гюзлеми, Мафиши, Мекици без мая, Бързи бухти, Пафези, Пирожки с извара, Понички с шоколад, Мекици със сирене, Пърженки, Супа с печен лук и хляб, Агнешки сарми с лапад, Зелен лук с кашкавал, Домашен хляб, Лесна копривена каша, Зелен фасул – фрикасе, Пилешки кебап, Чирпанска мусака, Пресни картофи със зелен лук на фурна, Пълнено пиле с пресни картофи, Тракийска яхния, Зелен боб яхния, Млечна яхния от зелен лук, Габровска яхния от охлюви, Кюфтенца от кашкавал, Пържени кебапчета, Черешов крем, Черешова пита и още 85 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Дреболии в гювечета

Пилешки дробчета в гювечета Прoдукти: 1 кг пилешки дробчета, 4-5 глави лук, 1-2 ч.ч. олио, 500 г картофи, 1 ч.ч. бяло вино, 1 лимон, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Загряваме половината ...

Цветя в кухнята

В кухнята, често наричана домашна лаборатория, винаги цари суета. Тук без стайни растения е просто невъзможно - те освежават въздуха, създават уют или просто радват очите. А добре подбраните саксии и ...

Незаменимата фритилария

Фритиларията (Fritilaria) е чест обитател на нашите градини. Срещат се два вида – F. imperialis и F. meleagris. По-разпространена е Fritilaria imperialis, позната като ведрица или ходжово лале. В по...

Консервиране на свинско месо

Наденица от Годеч Прoдукти: по 1 кг тлъсто и крехко свинско месо, 200 г лук, 1 с. л. свинска мас, 50 г сол, 10 г кимион, 10 г чубрица, 10 г червен пипер, 20-25 зърна черен пипер, 1 глава чесън, 5...

Начало