Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 12

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 12
Излиза на 9 юни (петък)

В броя: Кисел чесън, Сладко от ягоди, Конфитюр от ягоди и череши, Сладко от джанки, Кюфтета яхния, Бърза вечеря от чушки, Патладжан по гръцки, Етрополска разядка, Панирано шкембе, Агнешки дреболии на тиган, Лучена супа, Бърз летен гювеч, Мусака от лапад, Салата от тиквички в буркани, Летни сарми, Паприкаш по селски, Друсани патладжани, Мишмаш, Тиквички за зимата, Зеленчукова капама, Каша от гъби със зелен лук, Патладжани бюрек, Чобан гювеч, Пържено сирене с чушки, Пълнени патладжани със сирене, Шницели от тиквички, Лозарска чорба, Панирани домати, Лятна манджа, Лесен кекс с олио, Арменско реване, Напудрено негърче, Селски сладкиш, Пандишпан с мляко и още 80 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Пратерът – безкраен празник по австрийски

Колко много асоциации предизвиква споменаването на австрийската столица! И всичките са свързани с радостни преживявания! Виенски валс, виенско кафе, виенски кифлички, виенски балове, виенска класика.....

Пирожки

Пирожки с извара Прoдукти: 500 г брашно, 20 г мая за хляб, 1 ч.ч. прясно мляко, 1 яйце, 1 ч.л. захар, 1 щипка сол; зa плънката: 500 г извара, 2 жълтъка; мазнина за пържене. Нaчин на приготвяне...

Какво ни дебне на работното място

Някои работят, за да живеят, други живеят, за да работят. И в единия, и в другия случай опасностите, които дебнат в професионалната ни среда, никак не са малко. Алергия към латекс Най-честит...

Защо ми пресъхва устата?

Мнозина от нас се оплакват, че устата им пресъхва. Това най-често се случва в напрегнати ситуации, например по време на изпит или когато трябва да изнесем доклад пред по-голяма аудитория, а понякога д...

Начало