В броя: Гювеч от свинско и кисело зеле, Руло по селски, Телешко попска яхния, Кокошка с кисело зеле, Врачански кебап, Свински джолани в глинен гювеч, Воденичарска кавърма, Пържоли с кисело зеле, Зрял фасул с кървавица, Манастирска яхния, Каша от сирене по бански, Задушено месо с топено сирене и гъби, Механджийска капама, Славянски гювеч с телешко месо, Пълнена телешка глава, Телешки джолан в глинена тенджера, Сармале в гювеч, Задушен праз с яйца в глинен гювеч, Пържени картофи с пържен лук, Безмесен чумлек в гърне, Гювеч с праз и кисели краставички, Гювеч със зрял фасул, Каракачански гювеч, Млечен гювеч, и още над 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Всеки, който поне малко се интересува от оформление на интериора, задължително е чувал за гоблена. Гобленът най-често се свързва със средновековна Франция, замъци, рицари, и прочее атрибути на онова в...
Проблема коментира д-р Станимира Желязова, ординатор в отделението за недоносени деца в Първа многопрофилна болница за активно лечение-София В случая става дума за ретинопатията, която е характе...
Камчатската боровинка /Lonicera caerulea var. Kamtchatica/ спада към сем. Каприфолияцеа /Caprifoliaseae/. Нейната родина е Далечният Изток: Корея , Япония, Русия и Канада. Представлява храст висок о...
Цялото човешко тяло е покрито с кожа, по състоянието на която може да се съди за проблемите на организма. Тя поема върху себе си не само вредните въздействия на средата, но и различни удари и ужулвани...