Диетични рецепти » Хайвер от шунка

 Хайвер от шунка

Продукти:

• 300 г шунка
• 1 твърдо сварено яйце
• 80 г маргарин
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Прекарваме шунката през месомелачка и я смесваме с маргарина. Прибавяме ситно нарязаното яйце, посоляваме и разбъркваме. Накрая поръсваме 1 с.л. ситно нарязан магданоз и отново разбъркваме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Ряпата лекува артрит

Ряпата е известна на хората от незапомнени времена. Още в древен Египет нея са я включвали в хранителната пирамида наравно с чесъна и зелето. Имало е години, когато ряпата е била смятана за храна на п...

Диета след инфаркт

Тя е много важна за успешното възстановяване на болния след инфаркта. Достатъчни са 1200-1500 калории дневно. Всеки трябва да помни, че инфарктът се развива от атеросклероза, а атеросклерозата - от по...

Морковите – вълшебно лекарство

Морковът има голяма хранителна стойност. След майчината кърма това е първият зеленчук, който кърмачето трябва да поеме като сок и каша. Той съдържа захари, лесноразтворими белтъци, витамините А, В, В1...

Чудото – канадска супа

Диетолозите единодушно препоръчват консумацията на супа вечер като единствено ястие. Супата, която най-успешно изгаря мазнини и едновременно с това залъгва глада, е канадски патент. Тази супа, разрабо...

Начало