Продукти:
• 400 г кайма
• 200 г колбас или изрезки от печено месо
• 4 картофа
• 2 глави лук
• 4 яйца
• 3-4 с. л. настърган кашкавал
• 3 ч. л. горчица
• 4 с. л. брашно
• червен и черен пипер
• сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Каймата смиламе повторно заедно с колбаса (изрезките от печено месо), сварените картофи и лука, накълцан на дребно. Омесваме с яйцата, прибавяме подправките и оформяме шницели.
Изпържваме от едната страна, обръщаме и намазваме леко с горчица. В средата слагаме купчинка от настърган кашкавал.
Поставяме шницелите в гореща фурна за 5 минути и поръсваме със сладък червен пипер. Поднасяме с картофена салата.
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...